Yli 200euron tilauksissa ilmainen toimitus

Alle 200€ ostoksista peritään 20€ (alv 0%) pientoimitusmaksu.


 

 • Nettiteoria - käyntikortit

  Nettiteoria - käyntikortit

  Nettiteorian käyntikortti: Jaa oppilaillesi käyntikortteja ja heidän on entistä helpompi aloittaa teoriatuntien käynti netissä. Kortit ovat ilmaisia.  TILAA KORTTEJA TÄSTÄ TAI kun teet muuta tilaustasi, täytä kohtaan "lisätietoja" kuinka paljon haluat kortteja, ja ne toimitetaan tilauksesi yhteydessä. Kortit ovat ilmaisia. Nettiteoria löytyy nyt helposti osoitteesta: www.nettiteoria.fi

  15.3.2018 10.16
 • eAutokoulu lisenssitarjous!

  eAutokoulu lisenssitarjous!

  Painettu kirja + eAutokoulun käyttöoikeus

  Tilatessasi vähintään 20 kpl oppikirjoja, saat kirjatilausta vastaavan määrän lisenssiavaimia uuteen eAutokouluun maksutta. Kirjat voivat olla eri ajokorttiluokkien kirjoja, kunhan yhteistilaus on vähin. 20kpl.

  Tarjous koskee: Henkilöauto, mopo- ja mopoauto, moottoripyörä, kuorma-auto, perävaunu sekä moottorikelkka- ja traktorikirjoja.

  eAutokoulu sisältää: sähköisen oppikirjan, pedagogiset tasotestit, opetusvideoita ja Ajokaista-teoriakoeharjoittelun

  Lue lisää
  15.3.2018 1.02
 • EDlooper asiakashallintaohjelma myynnissä nyt!

  EDlooper asiakashallintaohjelma myynnissä nyt!

  UUDET KÄYTTÄJÄT voivat aloittaa järjestelmän käytön ilmoittamalla autokoulun yhteystiedot ja sähköpostiosoitteen mihin pääkäyttäjäoikeudet tehdään. Hinnoittelun pohjaksi tarvitsemme myös arvion tai selvityksen vuosittaisesta oppilasmäärästä. Käyttöönoton jälkeen autokoululla on oikeus irtisanoa palvelu maksutta 2 viikon kuluessa.

  HINNASTO AUTOKOULUKÄYTTÖÖN -> kysy ja tilaa kristiina.anunti@autokoululiitto.fi / harri.keski-rekila@autokoululiitto.fi

  14.3.2018 13.02
 • 1000 € hyvitys Eca Faros -ajosimulaattorista

  1000 € hyvitys Eca Faros -ajosimulaattorista

  Lähetä vanha simulaattorisi kesälaitumille - Uuden DRIVE!-Ajosimulaattorin ostajalle 1000€ hyvitys vanhasta toimivasta EF-simulaattorista. Viemme vanhan pois uuden simulaattorin toimituksen yhteydessä.

  1.3.2018 10.34