Nettiteoria AM, A ja B-ajokorttiluokkiin


 

Nettiteoria-palvelun käyttäminen on äärettömän helppoa ja vaivatonta. Palvelu ei edellytä sitoutumista mihinkään, eikä se sisällä mitään ylimääräisiä aloitus- tai käyttökuluja. Vain osallistuneista oppilaista laskutetaan. Nettiteoria toimii seuraavasti:

Oppilaan näkökulma:

  • Oppilas saa autokoulusta nettiteorian käyntikortin ja menee  sivulle www.nettiteoria.fi
  • Sivustolla on ohje ja lukujärjestys josta oppilas klikkaa itsensä tunneille. Ennen ensimmäistä osallistumiskertaa oppilas testaa laitteensa ohjeen mukaan. 
  • Ilmaisia käyntikortteja voit tilata TÄSTÄ tai muun tilauksen yhteydessä, merkitse "lisätietoja" kohtaan kuinka monta käyntikorttia tarvitset.

Autokoulun näkökulma:

  • Autokoulun ei tarvitse tehdä mitään erillisiä sopimuksia meidän kanssa, vaan voi alkaa jakamaan oppilailleen käyntikortteja tai autokoulu voi neuvoa oppilaansa menemään suoraan sivulle www.nettiteoria.fi josta ohje ja lukujärjestys löytyy
  • Autokoulu saa tuntien jälkeen viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostikuittauksen osallistuneista oppilaistaan
  • Autokoulua laskutetaan kerran kuukaudessa vain osallistuneista oppilaista 4e +alv per oppilas per tunti

 


 

MUISTA VIELÄ  ILMOITUS TUTVOLLE: Joe et ole aiemmin tehnyt alueesi valvovalle tutkinnonvastaanottajalle ilmoitusta yhteisopetuksen aloittamisesta, tee se vaikka nyt heti. Asiasta ei ole muotomääräyksiä, pelkkä sähköposti-ilmoitus riittää. Viesti voi olla esimerkiksi tällainen: ”Ilmoitamme, että autokoulumme aloittaa yhteisopetuksen. Ostamme tarvittaessa Autokoululiitolta nettiteoriatunteja kysynnän mukaan”. Ilmoituksen voi siis tehdä myös vain varmuuden vuoksi, vaikkei oppilaita tunneille koskaan ilmaantuisikaan.

JA ENNEN KAIKKEA MUISTA TÄMÄ: MARKKINOI NETTITEORIAA! Osa oppilaista valitsee autokoulunsa pelkästään internetistä saamiensa tietojen mukaan. Kerro siis potentiaalisille asiakkaillesi, että sinun autokoulussasi teoriatunnit voi käydä myös netissä. Älä odota, että asiasta tullaan välttämättä ovelle kysymään. Kerro siis nettiteoriamahdollisuudesta internet-sivuillasi sekä FaceBookissa, Instagramissa ja Snapchatissa (jos käytät niitä). Jos haluat, voit käyttää markkinointiisi valmiita mainoskuvia, jotka löytyy extranetistä.


 

 

TILAA KÄYNTIKORTTEJA ILMAISEKSI

Käyntikortteja voit tilata TÄSTÄ tai muun tilauksen yhteydessä, merkitse "lisätietoja" kohtaan kuinka monta käyntikorttia tarvitset.